11/09

Het Leuvens Collectief tegen armoede schiet terug in actie. In het kader van 17 oktober, de internationale dag tegen de armoede, zijn er, zoals elk jaar diverse activiteiten, met als hoogtepunt de optocht van het station naar Grote Markt en de manifestatie op de markt op zaterdag 14 oktober. Je vindt alle informatie hier.

25/08

De buurtflits van september is er al! Hier vind je een overzicht van de activiteiten en de menu van het buurthuis. Een kijkje nemen? De buurtflits van september vind je hier ook digitaal.

23/08

Het is weer zover. Donderdag 24 augustus is het einddag op onze kinderwerking. Iedereen welkom tussen 16.00 en 18.00 uur voor een hapje en drankje en heel veel plezier. Klik hier voor de affiche. Meer info bij jaak@lampeke.be.

23/08

In het buurthuis staan er weer heel wat activiteiten gepland. Kijk hier even naar het overzicht. Zin om mee te gaan. Neem contact op met één van de buurtwerkers of via buurthuis@lampeke.be

24/07

Bij het netwerk tegen armoede lopen momenteel 2 vacatures: 1 vacature voor een O,5 VTE jurist(e), 1 vacature voor een voltijds ondersteuner (V/M). Klik op de link voor meer informatie of ga naar www.netwerktegenarmoede.be.

12/07

De nieuwe buurtkrant juli t.e.m. september 2017 is klaar. Veel leesplezier. Een papieren versie kan je altijd meenemen in het buurthuis.

22/06

Ons jaarverslag 2016 is klaar. je kan hier de digitale versie vinden en lezen. Let op, het jaarverslag is in een totaal nieuw kleedje/kostuum gestoken: met foto’s, citaten van mensen, kleine grafiekjes, inhoudelijk tekstmateriaal, … brengen we ons verhaal. Het vertelt wie we zijn en wat we (waarom) doen.