03/07

De Buurflits voor de maanden juli en augustus is er al! Klik hier om alle info snel te bekijken!

29/06
Tijdens corona-tijden werken heel veel organisaties met een aanpak op maat voor kwetsbare groepen. Ook buurtwerk 't Lampeke doet dit. In verbinding met de lokale context en in afstemming met andere organisaties.
17/06

Een straf artikel in Klasse over de unieke samenwerking tussen buurtwerk 't Lampeke en de Sint-Jan-school.

16/06

In het jaarmagazine 2020 van Sociare kan je (blz 28 & 29) een interview met Karin Nelissen, coördinator van buurtwerk 't Lampeke lezen. Zij gaat o.a. op de kracht en de diversiteit van de personeelsploeg in coronatijden.

09/06

Momenteel (midden juni) zijn we volop bezig met de voorbereidingen van wat we als buurtwerk 't Lampeke in de zomervakantie allemaal zullen doen. Binnenkort komt dit helder en duidelijk op de website. Heb je intussen een vraag? Neem contact op met de werking of mail naar info@lampeke.be. 

09/06

Tijdens het weekend van 25 tot 27 september 2020 was er normaal gezien een groot feestweekend voor 50 jaar buurtwerk 't Lampeke. Maar Corona zorgt ervoor dat we dit feest uitstellen naar 2021.

09/06

Lees hier de nieuwsbrief rond het jaarboek 2019 van buurtwerk 't Lampeke. volle Corona is dit jaarboek een document dat het belang van buurtwerk aantoont. In deze tijden is dit essentieel.

    Share